Q8Oils и INNIO Jenbacher пуснаха ново масло за газови двигатели

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Q8Oils и INNIO Jenbacher днес пуснаха на пазара моторно масло Jenbacher S Oil 40 – ново масло за стационарни двигатели, работещи на биогориво, включително био-, канализационен и депониран  газ. Това е един от първите продукти, разработени в рамките на дългосрочното глобално партньорство между Q8Oils и INNIO, сключено през октомври 2020 година.

«Произвeдено по нова технология, Jenbacher S Oil 40 се отличава с удължен интервал на смяна и понижен разход. Среднопепелния продукт осигурява ефективна и надеждна работа на двигателя в най-тежки условия» – казал Йорис ван дер Лист- мениджър по технологии в Q8Oils.

Маслото за газови двигатели Jenbacher S Oil 40 е разработено за високоефективни двигатели Jenbacher Типа 2, 3, 4 и 6, които работят на неприроден газ. Според разработчиците основното предимство на Jenbacher S Oil 40 е възможността за удължаване на интервалите на източване средно с 80%, което води до значителни икономии на разходи.Освен това се отличава окислителната устойчивост на маслото.

Операторите могат да следят производителността на продукта - работна температура, налягане, разход - използвайки технологията INNIO myPlant3 Asset Performance Management (APM), използвайки централизиран облачен интерфейс.Техническият директор на INNIO Андреас Кунц обяснява: „Използването на APM помага за намаляване на експлоатационните разходи за поддръжка на двигателя, предвиждане на времето за смяна на маслото и намаляване на сложността на всички процеси.Системата за рутинен анализ Q8 (QRAS), разработена от Q8Oils, осигурява пълен анализ на смазочните течности. "

Йорис ван дер Лист- технологичен мениджър на Q8Oils, коментира пускането на новото масло: „Jenbacher S Oil 40 е резултат от много години съвместна разработка и обмен на опит както в лабораторни, така и в полеви тестове.При разработването му ние се фокусирахме върху ключови изисквания на клиентите, като по -чиста технология и по -дълъг живот на маслото.

Този уебсайт използва бисквитки  за да подобри услугите ни. Моля, запознайте се с нашата Политика за бисквитките и с Декларацията за поверителност преди да продължите.