Гамата Ravenol ATF Professional се попълнила с ново оборудване за смяна на масла в АСК

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Ravenol ATF Professional Line е серия от професионално оборудване и трансмисионни масла за обслужване на превозни средства с автоматична скоростна кутия в aвтосервизите.

Специалистите от Ravenol влагат своя опит и усилия в развитието на тази гака. Една от най-новите разработки е сервизното устройство ATF с функция за автоматично промиване на трансмисията.

Ravenol Dynamic Exchanger 2.0 има голямо количеством адаптери за различни автомобили. То ефективно промива и запълва АСК, кутии CVT и DCT. Новото многоезично и интуитивно меню за ползване опростява използването на устройството.Ravenol Dynamic Exchanger 2.0 и се отличава с компактност и преносимост.

В допълнение към сервизното устройство Ravenol предлага уникален асортимент от трансмисионни масла, адаптирани към различни типове редуктори и АСК.

Като допълнителна полза клиентите и партньорите на Ravenol получават различни препоръки, както и достъп до базата данни HaynesPro, която води потребителите през приложението стъпка по стъпка.

Този уебсайт използва бисквитки  за да подобри услугите ни. Моля, запознайте се с нашата Политика за бисквитките и с Декларацията за поверителност преди да продължите.