Компанията «Ефективний Елемент» започна производството на силиконов компаунд EFELE SG-385 серийно

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

EFELE SG-385– първият силиконов компаунд, влязъл в асортимента на продукцията на компанията «Ефективний Елемент».

Този материал, базиран на силиконово масло, сгъстен с неорганични компоненти е напълно съвместим с пластмаси и еластомери, устойчиви на отмиване с вода, както и различни химически среди (киселинни и алкални разтвори, почистващи препарати).

Уплътнителната смазка се характеризира с отлични херметизиращи свойства, студо и термоустойчивост (-40 … +200 °С), дълъг експлоатационен срок. EFELE SG-385 е официално одобрена от Роспотребнадзор за използване в оборудване на хранителната и фармацевтична промишленост.

Силиконовият компаунд EFELE SG-385 е предназначен за защита и запечатване на гумени уплътнения в тръбопроводни фитинги, водопроводни инсталации, поточни филтри, стъклопакети и др. Използването му е не по-малко ефективно за изолиране на електрически контакти и предотвратяване на корозията им, смазване на слабо натоварени фрикционни единици на промишлени и битови механизми.

Производителите на оптични прибори вече оцениха високите уплътнителни свойства на EFELE SG-385 и я използват за повишаване точността.

Днес материала е достъпен в съдове от 20 г и 800 г.

Този уебсайт използва бисквитки  за да подобри услугите ни. Моля, запознайте се с нашата Политика за бисквитките и с Декларацията за поверителност преди да продължите.