Shell и Hyundai удължили петгодишния договор за глобално делов сътрудничество

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

 

С момента на начало на съвместна работа в 2005 година компаниите за четвърти път подписват договор за продължаване на сътрудничеството. Сега той продължава до 2026 година.

Двигателни масла

Според условията на договора Hyundai ще препоръчва смазочните материали Shell в страните на своето присъствие. Новото споразумение засилва ангажимента на двете компании да разработят и внедрят решения с нулеви емисии. На първо място това касае електромобилите и материалите за тяхното обслужване.

Препоръките за смазочни материали за вторичния пазар обхващат цялата гама от специални продукти на Shell Helix, включително масла Shell Helix Ultra с технология PurePlus.

Shell предлага услуги с пълна следпродажна поддръжка на автомобили Hyundai в над 70 страни.

„Можем да подобрим качеството на обслужване за Hyundai, като използваме нашия опит и задълбочени познания от ежедневните ни взаимодействия с шофьори на 46 000 пазари по целия свят“- казал Карлос Маурер- изпълнителен вицепрезидент на глобалния търговски отдел на Shell.

„С Shell ние осигуряваме нашата конкурентоспособност в автомобилната промишленост… Ще обединим усилията за да постигнем положителна промяна чрез решения за екологична мобилност, които са в полза на всички “- казал Ун Су Ким- старши вицепрезидент и ръководител на глобалните операции в Hyundai Motor Co.

Този уебсайт използва бисквитки  за да подобри услугите ни. Моля, запознайте се с нашата Политика за бисквитките и с Декларацията за поверителност преди да продължите.