Производителите на кухненска битова техника използват смазочни материали EFELE

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Асортиментът на съвременната кухненса техника поразява въображението. Ако преди няколко десетилетия печките и хладилниците бяха основните домакински уреди, днес мултикукърни, микровълнови фурни, фритюрници и други продукти се използват активно за улесняване и ускоряване на приготвянето на храната.

Емулсионни СОТ

Но независимо от това електрическите и газови печки не губят своята актуалност. С всяка изминала година тяхната конструкция се усъвършенства. На силно конкурентен пазар производителите на домакински уреди им предоставят допълнителни функции, правят продуктите им възможно най-надеждни, безопасни, трайни и естетически привлекателни.

При сглобяването на кухненски печки се използват не само висококачествени материали, но и специални смазочни материали за предотвратяване на всякакви проблеми по време на работа на оборудването.

Все по-често експертите правят избор в полза на руските смазочни материали EFELE - те имат по-достъпна цена, а благодарение на съвременните производствени технологии не им отстъпват по качество.

Така например, термоустойчивата смазка EFELE SG-394 помага да се избегне възникване на задиране на повърхностите на детайлите, предотвратява тяхното износване и загуба на херметичност. Тя има одобрение за хранителни качества H1 от международната организация NSF, което показва нейната безопасност в случай на случаен контакт на смазания възел с храна.

Тази смазка притежава висока носеща способност и дълъг експлоатационен срок. Изпитанията са подтвърдили, че тя е способна да издържа до 60000 работни цикъла, което с 50 % повече от установените норми.

Този уебсайт използва бисквитки  за да подобри услугите ни. Моля, запознайте се с нашата Политика за бисквитките и с Декларацията за поверителност преди да продължите.