«Роснефт» объявил за увеличение реализацията на пакетирани масла

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Анализът на дейността на НК „Роснефт“, „РН-Смазочни материали“- специализирано дъщерно дружество на Роснефт, проведен от специалистите на компанията, показа че през 2020 г. обемът на продажбите на пакетирани масла на Роснефт в Русия се е увеличил до 109 хиляди тона. Това е с 13 % повече от 2019 година.

Най-голям ръст има в индустриалния и продажбите на дребно сегменти (с 25 и 14 %) съответно). Делът на съвременните синтетични масла в гамата на «Роснефт» нараснал от 8 % до 13 %.

Тези резултати са постигнати благодарение на разширяването на асортимента от продукти, отчитайки настоящите нужди на пазара, както и на ефективна система за контрол на качеството.

Компанията „РН-Смазочни материали“ показа значителен ръст въпреки трудния период на пандемията на коронавируса, когато общите продажби на пакетирани моторни масла за леки автомобили на руския пазар намаляха.

Този уебсайт използва бисквитки  за да подобри услугите ни. Моля, запознайте се с нашата Политика за бисквитките и с Декларацията за поверителност преди да продължите.