Производителите на прицепи успешно използват анаеробни фиксатори EFELE

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Милиони тонове товари се транспортират ежедневно по суша с помощта на ремаркета.Има голям брой техни разновидности: отворени, затворени, дъмпингови, бордови.Ремаркетата включват също цистерни, хладилници, превозни средства за автомобили и др.

Пневматични системи

Основата на всяка прикачена конструкция е рамката.Състои се от няколко елемента, свързани чрез заваряване и крепежни елементи.

Издръжливостта на ремаркето зависи от твърдостта на рамката, поради което дизайнерите и технолозите предявяват високи изисквания към надеждното фиксиране на болтовете.Специалните анаеробни уплътнители EFELE 113 и EFELE 115 им помагат да създават здрави връзки. Тиксотропните съединения предпазват крепежните елементи от проникване на влага и корозивни вещества, предотвратяват корозията на метала, решават проблема със саморазхлабването на крепежните елементи под въздействието на вибрации.

Херметиците просто се нанасят и бързо се втвърдяват, което позволява да се ускори процеса на сглобяване на прицепите.

Този уебсайт използва бисквитки  за да подобри услугите ни. Моля, запознайте се с нашата Политика за бисквитките и с Декларацията за поверителност преди да продължите.