SKF разработва иновационни лагери и смазващи системи

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

SKF разработи набор от иновативни решения за дълготрайно смазване за удължаване на сервизните интервали за високоскоростни влакове.

Електроизолационни масла

SKF беше изправена пред много предизвикателства, най-важната от които беше да осигури дългосрочна защита на лагерите на колелата във високоскоростни двигатели чрез непрекъснато и достатъчно смазване.

Тази задача беше улеснена от създаването на цилиндричен ролков лагер (CRU) с подобрен контакт между повърхността на ролката и пръстеновидния фланец.Работната температура на тези лагери е много по-ниска, което пряко влияе върху живота на смазката.

Новите части са оборудвани с фиксатор за предотвратяване на изтичане на смазка.В допълнение, те имат центробежно уплътнение (CL), което действа като контактно уплътнение.

Благодарение иновацията на SKF ресурса на лагерите е увеличен поради оптимизация на конструкцията и процеса на обслужване.

Този уебсайт използва бисквитки  за да подобри услугите ни. Моля, запознайте се с нашата Политика за бисквитките и с Декларацията за поверителност преди да продължите.