Компанията «Роснефт» започна продажба на дребно на високотехнологично моторно масло Rosneft Magnum Racing

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Компанията «Роснефт – смазочни материали» пусна за продажба на дребно нови моторни масла Rosneft Magnum Racing.

Електроизолационни масла

То е предназначено за спортни и градски автомобили с мощни двигатели, достъпни за автомобилистите в Московска, Ивановска, Владимирска, Костромска, Ярославска, Архангелска, Томска, Новосибирска, Кемеровска области, както и на територията на Алтай и Република Татарстан.

В близко време новите артикули ще се появят в Москва, Санкт Петербург, Ленинградска област, Краснодарския край, както и в онлайн магазините.

Гамата на Rosneft Magnum Racing е представена от два вида моторни масла: с вискозитет 5W -40 - за градски превозни средства, 10W -60 - за състезателни автомобили.

Уникалният състав на маслото е разработка на собствените лаборатории на «Роснефт-СМ». При създаването на смазочните материали бил използван богатият опит на компанията с екипа на LADA SPORT ROSNEFT- абсолютен шампион за 2020 г. в руската серия кръгови състезания.

Rosneft Magnum Racing има напълно синтетична основа и включва в себе си съвременни функционални присадки. Благодарение на специално подбраната формула, моторните масла осигуряват повишена защита на двигателя срещу износване при екстремни условия на работа, характеризират се с термична стабилност и висока устойчивост на окисляване.

Този уебсайт използва бисквитки  за да подобри услугите ни. Моля, запознайте се с нашата Политика за бисквитките и с Декларацията за поверителност преди да продължите.