«Газпромнефт-СМ» сподели опита си производството на ефективни масла

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Специално моторно масло за двигатели на лека и лекотоварна техника, работаещи на втечнен газ или течни горива.
Производител: Лубрика
33.50 ЛВ
Специално моторно масло за двигатели на лека и лекотоварна техника, работаещи на втечнен газ или течни горива.
Производител: Лубрика
9.50 ЛВ
„Газпромнефт - Смазочни материали“ организира специализирана конференция за ключови партньори в индустрията. Експертите на компанията демонстрираха технологичния цикъл на създаване на масла: от разработването на рецепти до пускането на готови продукти.

Участниците в събитието посетиха Московския завод за смазочни материали. Производствената площадка е оборудвана със смесителна единица, която комбинира едновременно до седем маслени компонента. Това намалява времето за смесване с една трета и гарантира точност на дозиране. Високото ниво на професионална компетентност на служителите на „Гaзпрoмнeфт-СМ“ осигурява производството на висококачествени и търсени продукти.

Експертите говориха за изградените бизнес процеси на обекта, дигитални и технически услуги, логистика и индустриална безопасност. Сред представените успешни практики са оптимизиране на производствения цикъл, тестване на нови видове контейнери и опаковки, както и включване на контрагенти в системата за оперативно управление.

Директорът на Московския завод за смазочни материали Рустам Улимаев каза: „Ние сме отворени за сътрудничество и постоянен обмен на опит с нашите партньори. Съвместните конференции и проекти позволяват бързо да се отговори на нуждите на пазара, осигурявайки всички сектори на икономиката с ефективни продукти. Производственият капацитет на MЗСM ни позволява да създаваме смазочни материали за почти всяка заявка на промишлени предприятия.

 

Този уебсайт използва бисквитки  за да подобри услугите ни. Моля, запознайте се с нашата Политика за бисквитките и с Декларацията за поверителност преди да продължите.