Toyota Ghana представила нова гама моторни масла

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Автомобилната компания Toyota Ghana Company Limited е разработила серия нови моторни масла специално за пазара на Гана.

Електроизолационни масла

Оригиналните моторни течности на Toyota създават силен защитен фолм върху частите на двигателя, което ги предпазва от преждевременно износване и спомага за увеличаване на мощността на задвижващия механизъм.

Мениджърът по следпродажбено обслужване на Toyota- Сейду Иддрису отбелязал: «У нас има три варианта масла: 0W-20, 15W-40 и 5W-30. Всяко трябва да се използва в съответствие със своите препоръки. Именно затова при покупка нашите клиенти трябва да съобщят всички подробности за своите автомобили – така нашите специалисти ще могат да изберат подходящо масло».

В интервю за репортери Идрис добавил, че Toyota Ghana предлага 20 % отстъпки при доставките на едро на нови продукти: „Искаме да можем да покрием целия пазар в Гана, но нашите търговски обекти не са достатъчни.Готови сме да си сътрудничим с хората и да им носим печалба, затова въведохме огромна отстъпка за купувачите на едро и дистрибуторите на масла Toyota. "

Този уебсайт използва бисквитки  за да подобри услугите ни. Моля, запознайте се с нашата Политика за бисквитките и с Декларацията за поверителност преди да продължите.