Liqui Moly представя ново средство за почистване и полиране на каросерии Quick Detailer

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Думата Detailer в името на продукта говори за неговата основна способност - да осигурява интензивна грижа за каросерията на автомобила до най -малкия детайл.

Пневматични системи

Отличен резултат се постига със сравнително малко усилия - просто трябва да напръскате продукта върху замърсената зона и да го избършете с чиста кърпа.

Quick Detailer леко отстранява прах, следи от животински лапи и органични замърсители. Гладкост, блясък и чистота на боядисани покрития се съхраняват до няколко седмици.

Спреят може да се използва не само на боядисани части от каросерии, но и на пластмасови елементи, стоманени и алуминиеви дискове. Образува на тях влаго и филм, отблъскващ мръсотия.

Решаващ фактор за качеството на почистване и полиране се явява типа кърпа за почистване. Най -добре е да използвате кърпа от микрофибър, която се доставя с продукта - тя абсорбира добре влагата и не образува петна.

Аерозолният флакон Quick Detailer не съдържа лековъзпламеняващи се компоненти, затова е безопасен да стои в автомобила даже през лятото.

Този уебсайт използва бисквитки  за да подобри услугите ни. Моля, запознайте се с нашата Политика за бисквитките и с Декларацията за поверителност преди да продължите.