Klüber Lubrication предлага високоефективни промишлени масла

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Klüber Lubrication – немски производител на специални смазочни материали с почти вековна история. Политиката на Klüber се заключава в това не просто да създава смазки от различни видове, а да бъде лидер и новатор в тази област. Ето защо всички ресурси на компанията са насочени към производството на първокласни материали, които отговарят на международните стандарти и изискванията на потребителите.

Емулсионни СОТ

Днес Klüber Lubrication предлага на своите клиенти индустриални масла, базирани на висококачествени суровини и модерни добавки за да осигури максимална ефективност на смазване на компонентите.

Klübersynth GEM 4 N – многоцелево масло на основа полиалфаолефини. Може да се използва за обслужване на плъзгащи и търкалящи лагери, съединители на зъбни колела, вериги, водачи, панти, шпиндели и други части. Продуктът се характеризира с отлични противоизносни свойства, термична стабилност, устойчивост на микропитинг, образуване на пяна и образуване на отлагания.

Klübersynth GH 6 представлява високотемпературно масло с полигликол. Предназначено е специално за червячни предавки, защитава зъбни колела от износване даже при пикови натоварвания, вибрации и колебания. Klübersynth GH 6 намалява триенето, което означава по-малко загуба на мощност и по-ефективно предаване.

Klübersynth UH1 6 е масло на основата на полигликол, разработено за смазване на силно натоварени зъбни, конусни и планетарни зъбни колела в хранителната и фармацевтичната индустрия. Klübersynth UH1 6 осигурява защита на зъбни колела от изтриване даже при екстремални работни температури. Този продукт е регистриран по NSF H1 и следователно отговаря на строгите хигиенни изисквания на хранителната и фармацевтичната индустрия.

Този уебсайт използва бисквитки  за да подобри услугите ни. Моля, запознайте се с нашата Политика за бисквитките и с Декларацията за поверителност преди да продължите.