Руските покрития MODENGY се използват при производство на светодиодни фарове

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Светодиодните фарове постепенно изместват ксеноновите, халогенните и друга автомобилна оптика. Те потребяват минимум енергия и осигуряват прекрасна видимост на пътищата. Студената LED-светлина позволява избягване на такива стандартни проблеми, като запотяване и помътняване на фарове, прегряване на рефректора и пр.

По време на производството на светодиодна оптика, диоди в полимерен корпус са запоени към платките с помощта на медни електроди, оборудвани със специални издатини за размера на частите - гнезда.

За да се избегне прилепване на разтопен полимер, на повърхностите на гнездата се нанася антифрикционно твърдосмазочно покритие MODENGY 1007. В резултат възможно е да се предотврати замърсяването на гнездата и по този начин да се намали броят на дефектните продукти. И тъй като необходимостта от спиране и почистване на оборудването отпада, производителността се увеличава.

Покритието притежава високи антиадхезивни и незалепващи свойства; след втвърдяване образува здрав защитен слой, устойчив на високи температури.

Еднократно нанасяне на MODENGY 1007 стига за стабилна работа на електродите в течение на няколко хиляди цикъла на разтапяне.

Този уебсайт използва бисквитки  за да подобри услугите ни. Моля, запознайте се с нашата Политика за бисквитките и с Декларацията за поверителност преди да продължите.