Компания FUCHS укрепва своите позиции на виетнамския пазар със съвместно предприятие

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Групата компании FUCHS разработва, произвежда и предлага на пазара висококачествени смазочни материали и свързани продукти за почти всички индустрии. Основана в Манхайм (Германия) в 1931 година, днес тя наброява 62 предприятия и почти 6000 сътрудници в целия свят.

Двигателни масла

Най-важни пазари на готова продукция за FUCHS се явяват Западна Европа, Северна Америка и Азия.

Неотдавна компанията придобила 70 % от бизнеса със смазочни материали на специализирания дистрибутор STD & S Co, базиращ се във Виетнам. STD & S Co ще бъде интегрирана в дъщерно предприятие FUCHS – FUCHS Lubricants Vietnam Company LTD.

Този проект ще позволи да се разшири присъствието на продукцията FUCHS не само на виетнамския, но и на камбоджанския пазар, които са обслужвани от компанията STD & S Co.

«Виетнам е развиващ се пазар с голям потенциален ръст. Съвместното предприятие подчертава нашия стремеж да влезем във Виетнам в дългосрочна перспектива и да разширим там нашия бизнес» – отбелязал Тимо Райстер- член правление FUCHS, отговорен за Азиатско-Тихоокеанския регион.

Този уебсайт използва бисквитки  за да подобри услугите ни. Моля, запознайте се с нашата Политика за бисквитките и с Декларацията за поверителност преди да продължите.