DuPont обявил за разширяване на дистрибуторските отношения с ChemPoint

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Крупният химически концерн DuPont си сътрудничи с ChemPoint – дъщерна компания на Univar Solutions – от 2016 година. Неотдавна партньорите обявили за разширяване на съществуващите дистрибуторски отношения с цел разпространение на специални смазочни материали MOLYKOTE в Европа, Близкия Изток и в Африка (регион ЕМЕА).

Това ще увеличи клиентската база на DuPont и ще позволи на възможно най-много потребители достъп до висококачествени продукти MOLYKOTE.

« Разширяването от Северна Америка към EMEA засилва нашия ангажимент да инвестираме в индустриални пазари, които са от основно значение за тази география », казва Майк Стейпълтън- търговски мениджър за DuPont EMEA Healthcare и MOLYKOTE Specialty Lubricants.

Той също така отбеляза, че техническата експертиза на ChemPoint, отзивчивостта към местните нужди на клиентите и цифровите и търговски възможности на компанията ще помогнат да се направи съдържанието на MOLYKOTE по-достъпно.

Този уебсайт използва бисквитки  за да подобри услугите ни. Моля, запознайте се с нашата Политика за бисквитките и с Декларацията за поверителност преди да продължите.