Idemitsu обновила дизайна на логотипа

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Idemitsu Kosan Co.,Ltd – втората по величина нефтопреработваща компания в Япония след Nippon Oil. Тя започнала своето съществуване преди повече от 100 години, когато индустрията на автомобилостроенето набирало обороти.

Непрекъснатите изследвания в областта на рафинирането на нефт са позволили на Idemitsu Kosan да произвежда висококачествени смазочни материали и редовно да ги подобрява.

Днес японската продукция е известна далеч зад пределите на страната. Тя се ползва с търсене в Европа, САЩ и Азия. 85 филиала на компанията функционират в целия свят. 

В 2020 година ръководството на Idemitsu прие решение за провеждане на ребрендиране. Новият логотип съчетава в себе си изменено изображение на Аполон и друг шрифт написано името на бренда.

Idemitsu Lubricants пристъпила към обновяване на всички места на присъствие на своята продукция и планира да завърши работа в течение на година.

Този уебсайт използва бисквитки  за да подобри услугите ни. Моля, запознайте се с нашата Политика за бисквитките и с Декларацията за поверителност преди да продължите.