Продукцията Liqui Moly официално е одобрена за реализация и приемане в голямата дистрибуторска мрежа Aftermarket Auto Parts Alliance

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Масла и присадки Liqui Moly са утвърдени, като доставчкил на масла и присадки за Алианса Aftermarket Auto Parts Alliance (ААРА). Това е обединена група от независими дистрибутори, магазини за авточасти и професионални сервизи в Северна Америка. На мрежата ААРА принадлежат известните магазини Auto Value Parts и Bumper to Bumper.

„Вече е по-лесно за собствениците на превозни средства да купуват нашите смазочни материали и да гарантират тяхното качество“- казва Себастиан Селгер- главен изпълнителен директор на Liqui Moly за САЩ / Канада.

В последните години Liqui Moly разшири своето северо-американско присъствие в сегментеа по обслужване на импортни автомобили. Много от тях, особено европейските, изискват моторни масла със специален състав, надвишаващи изискванията на стандартните спецификации на API.

«У нас, както и при големите немски производители има такива масла. Много собственици на автомобили знаят, че ние разработваме продукти специално за Volkswagen, Audi, BMW и Mercedes. Партньорството с AAPA ще ни помогне да увеличим степента на доставки на импортните пазари» – отбелязал Себастиан Зелгер.

Последните разработки на Liqui Moly имат нови сертификати API SP и ILSAC GF-6. В този сегмент влиза вече станалата популярна гама масла MOLYGEN. Те са предназначени за американски и азиатски автомобили.

Моторните течности MOLYGEN се отличават със своите високи противоизносни свойства и флуоресцентен зелен цвят, което улеснява откриването на течове, без да се прибягва до специализирани услуги.

Liqui Moly предлага не само масла, но и присадки, смазки, автохимия, автокозметика, а така също и други сервизни продукти за автомобила.

«За нас работата не свършва, когато в магазина или сервиза се появят няколко тубички с нашите масла – споделил политиката на компанията Себастиан Зелгер – Тя приключва само когато продавачите могат правилно да разкажат за продуктите на Liqui Moly, а майсторите могат да ги използват оптимално. Ето защо сме готови да предоставим Auto Value и Bumper to Bumper изчерпателна информация за нашите материали».

Този уебсайт използва бисквитки  за да подобри услугите ни. Моля, запознайте се с нашата Политика за бисквитките и с Декларацията за поверителност преди да продължите.