Пусната е нова течна смазка от Addinol – Addiflon Premium XH 0 Plus

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

В последните години високоефективните пластични смазки от серията Addiflon PFPE се доказаха в различни области на приложения. Те идеално подхождат за лагери, подложени на високи топлинни натоварвания. Материали на основа перфлуорполиестер (PFPE) успешно се използват, например за поддържане на ролки на конвейерни системи в сушилни, бояджийски, вулканизиращи и тунелни фурни.

Емулсионни СОТ

Асортиментът на Addiflon PFPE включва смазки Addiflon PFPE Premium XH 1 Plus с клас 1 по NLGI и Addiflon PFPE Premium XH 2 Plus с клас NLGI 2. Сега гамата е допълнена с течна бяла грес Addiflon PFPE Premium XH 0 Plus - клас 0 според NLGI.

Тя се отличава с широк диапазон на работни температури (от -40 ° C до + 260 ° C) и устойчивост на високи натоварвания. Addiflon PFPE Premium XH 0 Plus осигурява на детайлите отлична защита от корозия. Греста не се отмива с вода и не се разрушава от агресивни химикали: разтворители, концентрирани киселини и основи, алкохоли и халогени.

Сред основните приложения на Addiflon PFPE Premium XH 0 Plus са сферични винтове и позициониращи устройства на металообработващи машини (CNC, фрезоване, струговане, пробиване, обработващи центрове), високо прецизни измервателни системи, направляващи и линейни оси в машини за шприцоване, контролни задвижвания в химическата индустрия, различни механизми на 3D принтери и роботика.

Този уебсайт използва бисквитки  за да подобри услугите ни. Моля, запознайте се с нашата Политика за бисквитките и с Декларацията за поверителност преди да продължите.