Пивоварните заводи преминават на руски смазочни материали EFELE

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Сложният и трудоемък процес на пивоварене изисква използване на високотехнологично оборудване. Внимателният подбор на съставките, спазването на производствените технологии, редовното почистване и поддръжка на линиите позволява получаване на вкусна и висококачествена напитка.

Миенето на детайли, съприкосновяващи се с хранителна суровина, минимизира риска от попадане на бактерии в готовия продукт. Смазването на основните триещи агрегати гарантира непрекъсната работа на оборудването и намалява рисковете от непредвиден престой при ремонт.

За пивното оборудване подхождат далеч не всички масла и пластични смазки – само тези, които имат хранителен допуск. Такива материали, в случай на случаен или постоянен контакт с храна не променят вкуса си и не засягат безопасността.

Такива смазочни материали за пивоварните предприятия предложила руската компания «Еффективний Елемент». По резултат от изпитанията те са внедрени в производството вместо по-рано използваните импортни аналози.

Термоустойчивото масло EFELE SO-881 Spray се използва за смазване на верижни задвижвания, като разделителна среда се използва физиологически безопасно бяло масло EFELE МО-843 Spray.

За уплътняване на оборудването отлично се използва силиконовата смазка EFELE SG-393. Многоцелевата водоустойчива смазка EFELE SG-391 е съвместима с различни материали, затова има най-широк спектър на използване.

Посочените смазочни материали успяха да заменят внесените продукти в пивоварните поради оптималното съотношение цена-качество, бърза доставка и наличие на цялата документация, необходима за одита.

Този уебсайт използва бисквитки  за да подобри услугите ни. Моля, запознайте се с нашата Политика за бисквитките и с Декларацията за поверителност преди да продължите.