ADNOC Distribution пуска първава в ОАЕ гама масла, сертифицирани от API за хибридни двигатели

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

 

Компанията ADNOC Distribution – един от големите в ОАЕ ритейлер на горива, смазочни материали и стоки за всекидневно търсене е една от първите пуснала серия масла за хибридни автомобили, сертифицирани по новия стандарт на Американския институт за нефт (API).

Гамата ADNOC VOYAGER съответства на трите нови стандарта, установени от Международния консултативен комитет по спецификации на смазочни материали (ILSAC).

Новите масла отговарят на изискванията ILSAC GF-6A, GF-6B и API SP, въведени от API на 1 май 2020 година. Притежават отлични експлоатационни характеристики, те в същото време имат високи екологични показатели.

Моторното масло VOYAGER Star Plus HB е разработено специално за хибридни транспортни средства, способства за икономия на гориво и защита на двигателя.

VOYAGER Star Plus Eco може да се използва за автомобили американско, корейско, японско и европейско производство, произведени не по- рано от 2002 година.

Новите смазочни материали се произвеждат на основа на базовото масло ADNOC група III ADbase. Произвеждат се от високопарафинова нефтена суровина на съвременния нефтопреработващия завод Ruwais, който принадлежи на компанията ADNOC. Високият вискозитетен индекс (VI) ADbase го прави идеален компонент на съвременните масла.

«Ние се гордеем с това, че се явяваме една от първите компании в Близкия Изток, която е внедрила новите международни стандарти в технологията на производства на автомобилни масла – казал изпълняващия задължаването на генерален директор на ADNOC Distribution Ахмед Ал Шамси. – Нашата нова гама отговаря на потребностите на най-съвременните двигатели, позволява да се повиши ефективността от използването на горива, удължава експлоатационния срок на силовите агрегати и осигурява икономия за нашите клиенти».

Търсене в магазина

Количка

Обща сума:   0.00 ЛВ
Към количката

Този уебсайт използва бисквитки  за да подобри услугите ни. Моля, запознайте се с нашата Политика за бисквитките и с Декларацията за поверителност преди да продължите.