Сключен е договор за съвместна работа между големия доставчик на смазочни материали Valvolin и медиа-компанията MotorTrend Group

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Valvoline Inc.-вoдeщ световен доставчик на висококачествени смазочни материали, заявил за партньорство с голямата автомобилна медиа-компания MotorTrend Group. Valvoline става «официалнoмоторно масло» на цифровите и печатни платформи на MotorTrend Group, а така също спонсор на телепроекта Top Gear America в обновения формат.

«MotorTrend изигра голяма роля в определянето на автомобилната култура в Америка и продължава да остава надежден източник на информация за потребителите» – отбелязал Хайди Матеис- директор по маркетинг във Valvoline.

В рамките на сключеното съглашение Valvoline ще получи достъп до различни платформи на MotorTrend, включително бейджинг на уеб-сайтовете, разположени на няколко носителя и допълнителен контент.

Колективното автомобилно наследство на Valvoline (150 години) и MotorTrend (70 години) ще осигури широк обхват на аудиторията. Основната ставка е насочена към мъже-автолюбители на възраст от 18 до 34 години.

Партньорството- ключов компонент за кампанията «Valvoline Original Motor Oil», стартирало на 22 юни 2020 година. В нея е представена съвременна интерпретация на най-разпознаваемия логотип Valvoline в края на 60-те и началото на 70-те години на миналия век. В рамките на мероприятието рекламната информация ще се разпространява, през телевизия, социални мрежи, официален сайт Valvoline.

Този уебсайт използва бисквитки  за да подобри услугите ни. Моля, запознайте се с нашата Политика за бисквитките и с Декларацията за поверителност преди да продължите.