Idemitsu Lubricants America разработила нова гама напълно синтетични моторни масла GF-6

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

 

Маслата из новата гама Idemitsu съответстват на последните стандарти SP/GF-6A и ги превъзхождат.

Напълно синтетичните моторни течности Idemitsu GF-6 три пъти по-добре защитават двигателните детайли от износване даже при нискотемпературно стартиране и в екстремални условия на експлоатация.

Маслото със свръхнисък вискозитет- 0W-16, влизащо в гамата GF-6, притежава изключителна химична и вискозитетна стабилност, което позволява да се намали количеството изгорели газове. Маслото осигурява чистота на бутала, разпределителни валове и други детайли на двигателя, увеличават експлоатационния срок.

Ако се сравнят характеристиките на новите масла Idemitsu с изискванията на последните стандарти ILSAC и API,то се изяснява, че по много показатели продукцията на Idemitsu ги превъзхожда.

Така например, разход с Idemitsu 0W-16 е с 28 % по-нисък в сравнение със SP/GF-6. Idemitsu 0W-20 защитава двигателя от износване с 18 % по-добре, а 5W-20 – с 21 %. Новото масло Idemitsu с вискозитет 5W-30 позволява икономия на гориво повече от 24 % и демонстрира на 90 % по-добра термостабилност.

Компанията Idemitsu готова да представи своята най-съвременна гама масла във всички търговски точки веднага след края на пандемията.

Този уебсайт използва бисквитки  за да подобри услугите ни. Моля, запознайте се с нашата Политика за бисквитките и с Декларацията за поверителност преди да продължите.