NanoMech Atom Lube Grease е получила премията Едисън

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Универсалната смазка AtomLube от NanoMech неотдавна бе призната за лауреат на премията Edison Awards 2019 за инновации, креативност и изобретателност. Вдъхновена от настойчивостта и изобретателността на Томас Едисън, наградата отбелязва сменящите се продукти и услуги, а така също нагласи, до които достигат потребителите.

«Интересно е че такива компании, като NanoMech, продължават наследството на Томас Едисън, отивайки извън традиционното мислене» - казал Франк Бонафилия, изпълнителен директор на Edison Awards.

Смазката AtomLube All Purpose Grease е разработена с използване принципите на нанопроизводство, обединявайки в едно смазочен материал три премиални варианта (свръхустойчива смазка, универсална смазка и морска смазка). Тя може да се използва в механични компоненти и ​​системи, включително лагери, щифтове, шпилки, съединения, съединители, свещи, втулки, шаси, двигатели, помпи, конвейери и други контактуващи повърхности, където се изисква удължено смазване.

«В допълнение този високотехнологичен смазочен продукт с нанотехнология не само отстранява триене и износване в наноразмерни мащаби, но и значително разширява областта на използване на смазката, осигурявайки превъзходна защита от екстремално налягане, а така също от корозия и вода" говори Джеймс М. Филипс- председател и генерален директор на NanoMech Industries.

Състояща се от високоефективни базови масал, литиев комплексен сгъстител и многокомпонентни смазочни добавки, универсалната смазка е разработена за осигуряване на високотемпературни характеристики, удължен експлоатационен срок, водоустойчивост, защита от ръжда и корозия, противозадирна (EP) ) устойчивост и противоизносни свойства. Има одобрение по NLGI GC-LB, което се явява най-високо автомобилно свидетелство за смазки.

За получаване на допълнителна информация посетете www.nanomech.com.

Този уебсайт използва бисквитки  за да подобри услугите ни. Моля, запознайте се с нашата Политика за бисквитките и с Декларацията за поверителност преди да продължите.