Total пуска нова серия течности за електрически и хибридни транспортни средства

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Total неотдавна пусна нова серия течности за удовлетворяване потребности при охлаждане и смазване на електрически и хибридни автомобили.

Total Quartz EV Fluid е предназначен за леки транспортни средства, а Total Rubia EV Fluid за промишленни и товарни автомобили, а така също за електрически автобуси, явяващи се част от климатичната стратегия на компанията и стремежа да се съкрати изхвърлянето на въглеродни газове в нейната продукция.

«Благодарение на обширните изследвания ние се гордеем с това, че разработихме продукти, които съответстват на новите потребности в електрическата мобилност», - обяснява Филип Шарле, старши вице-президент на Total по смазочни материали и специални течности. «Тези високоефективни течности се използват през целия експлоатационен срок на машините и ще донесат полза на всеки наш клиент».

Новите течности са разработени за да помогнат в решаването на конкретни проблеми, свързани с двигателите и скоростните кутии с високи скорости на въртене и необходимост от контрол на топлообмена в електрическите батарии.

Total специални течности са съсредоточили своите усилия в изследването и разработката на четири основни характеристики изисквани за електрически или хибридни приложения: диелектрически свойства, съвместимост с нови компоненти на електрификация, бързо отстраняване на калорий при големи ускорения или бърз заряд, а така също при смазване на трансмисията за защита на нейните механични компоненти и обслужване на оптимални фрикционни свойства.

За получаване на допълнителна информация посетете www.lubricants.total.com.

Този уебсайт използва бисквитки  за да подобри услугите ни. Моля, запознайте се с нашата Политика за бисквитките и с Декларацията за поверителност преди да продължите.