Kluber представи нова смазка за ниски скорости

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Klϋber Lubrication неотдавна представи нова смазка за високонатоварени ниски предавки, такива като в електроинструментите.

Klübersynth GE 14-151 се състои от комбинация между естерни и синтетични въглеводородни базови масла с комплексни сгъстители от алуминий. Притежава широк температурен диапазон, свойства за защита от износване и висока натоварваща способност. Смазката също така осигурява защита от трибокорозия.

Може да се използва за смазване на зъбни колела, лагери, шарнири и направляващи. Поведение при освобождаване на масло позволява използване в приложения, които не са херметизирани и не пропускат масло, докато високата натоварваща способност и съпротивлението при изтриване позволява да се използва при зъбни колела с висок коефициент на плъзгане.

В зависимост от температура, натоварване и скорост на плъзгане Klübersynth GE 14-151 може да се използва за стомана / стомана, стомана / алуминий и алуминий / алуминиеви компоненти. При използване за смазване на трапецовидни и сачмено-винтови шпиндели, тя може да се осигури защита от износване и плавен ход.

При частично запълнен корпус на редуктор смазката може да се използва в предавки, работещи на периферни скорости- приблизително 10 метра в секунда. При кратковременна работа може да поддържа скорост от 20 метра в секунда.

За получаване на допълнителна информация посетете www.klubersolutions.com.

Този уебсайт използва бисквитки  за да подобри услугите ни. Моля, запознайте се с нашата Политика за бисквитките и с Декларацията за поверителност преди да продължите.