Категории продукти

ПРОМОЦИИ

Лубрика Tурбо Дизел 15W40 - 1 л.
Лубрика Tурбо Дизел 15W40 - 1 л.
5.04 лв.


Лубрика ATF Dexron - 18 л.
Лубрика ATF Dexron - 18 л.
78.73 лв.


Лубрика Супер бензин 10W40 - 1 л.
Лубрика Супер бензин 10W40 - 1 л.
7.08 лв.


Лубрика Tурбо Дизел 10W40 - 1 л.
Лубрика Tурбо Дизел 10W40 - 1 л.
7.08 лв.


Лубрика Супер плюс 10W40 - 1 л.
Лубрика Супер плюс 10W40 - 1 л.
7.08 лв.


Лубрика DOT 4 - 0.45 л.
Лубрика DOT 4 - 0.45 л.
4.50 лв.


ВходDesigned by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Съвети за разбиране на отчетите по анализ на маслата ПДФ Печат Е-мейл

«Ние често получаваме отчети от нашите аналитични лаборатории за масла, но никой на завода не знае какво означават тези резултати.


Отчетите за анализ на маслата могат да постъпват в много различни форми, в зависимост от лаборатория и провеждани изпитания. Но в болшинството от случаите тези отчети включват стандартни елементи, такива като идентификационна информация, изходни данни и лабораторни препоръки.
Идентификационна информация

Тази информация предоставя информация за клиента, машината от коятое вземата проба и типа на смазочния материал. Интерпретацията на резултатите зависи от типа отбрано масло, а така също от други влияещи фактори, такива като експлоатационни и екологически условия.


Маслен анализ

Резултатите от анализа на маслото обикновено са представени в различни формати. Някои от тях могат да предизвикат очевидно ненормална ценност, но често за данните се изисква базов образец за сравнение. Тази базова линия обикновено изхожда от образеца на новото масло от същата партида.


Лабораторни препоръки


Основавайки се на резултатите и ​​идентифициращите информации, лабораториите за анализ на маслата носят някои общи препоръки. Те обикновено се включват в параграф или два в отчет. В горната част на отчета има също така идентификатор, указващ, явяват ли се общите резултати нормални, отчетни, неприемливи или сериозни. Те често са цветни и / или цифрови. Независимо от резултатите, отчета трябва да бъде внимателно проанализиран и интерпретаторан в завода.

Задължително се свързвайте със своята лаборатория и задавайте всякакви въпроси, които могат да възникнат у вас. Болшинството лаборатории се стремят да помогнат да се направят техните резултати по-ефективни.

Изходните данни могат да бъдат най-объркващи от тези три елемента. Независимо от това, че в отчета по анализа на маслото има и други елементи, важно е да се разберат типовете на изпитание и как те се съобщават. Например, замурсяване на частиците се съобщава с ISO ISO 4406. Тази процедура проверява, как брояча на частиците идентифицира количеството на частиците с няколко различни размера на определен обем масло, а след това съобщава в код, например 18/16 / 14.

Вискозитет, киселинно число, влажност, елементарни данни и т. н. се явяват примери от друг тип информация, която е необходимо да се разбира. Макар че това може да бъде непреодолимо за неподготвен персонал, с надеждна подготовка, добри ресури и известна практика, тези отчети могат да станат ефективен инструмент, който да ви помогне да достигнете своите цели надеждно.

 

 

Търси продукт

Вашата кошница

VirtueMart
Кошницата Ви е празна.

Последни продукти

Антифриз концентрат G-12+
Антифриз концентрат G-12+
8.40 лв.
Антифриз концентрат GM-72 - 1 кг.
Антифриз концентрат GM-72  - 1 кг.
3.84 лв.

Реклама

Препоръчано:
Школа ИНТЕНЗИВ
Езиково и компютърно обучение на високо ниво.
Онлайн езиково обучение
Изучавайте в удобно за вас време от дома си
Интернет зоомагазин
Интернет зоомагазин
Габровският портал
Информация за града, много снимки, фирмена информация, реклама.
Зоомагазин
Най-добрият зоомагазин в Габрово
Ерозийни и CNC машини
Нови и втора употреба машини, гаранционен и извънгаранционен сервиз, резервни части.