Total пуска ново синтетично масло за компресори

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Total наскоро пусна ново полиалкилен-гликолово (PAG)масло за автомобилни компресори за климатизация.

Planetelf PAG K40 е проектиран да отговаря на изискванията както на хладилни газове (R134a, така и на HFO-1234yf), които обикновено присъстват в автомобилната климатична индустрия, като същевременно осигуряват оптимизирана работа независимо от температурата.

Вече споменато в оригиналното оборудване от няколко производители, високоефективната синтетична смазка е специално разработена, за да предложи съвместимост и позволявайки оптимално охлаждане на климатичната система, както и безопасността на компресора при тежка експлоатация.

Заедно с термичната и химическата стабилност и антипенни свойства, маслото е предназначено да предпазва частите и уплътненията на компресора от износване и да запазва своята смазваща способност въпреки спада на вискозитета, причинено от смесването на хладилния агент с маслото.

Тъй като водата (влажността във въздуха) в климатична система може да причини сериозни щети на маркучите и предпазните клапани, 250 кубиковите кутии от масло се пълнят под азотно покритие, за да се осигури съдържание на вода под 0.05 процента.

Като глобален производител на моторни масла и смазочни материали, Total Lubricants има 41 производствени предприятия в световен мащаб и повече от 5800 служители в 150 страни.

За повече информация посетете www.lubricants.total.com.

Търсене в магазина

Количка

Обща сума:   0.00 ЛВ
Към количката

Този уебсайт използва бисквитки  за да подобри услугите ни. Моля, запознайте се с нашата Политика за бисквитките и с Декларацията за поверителност преди да продължите.