API обновява системата за лицензиране на моторни масла и системата за сертификация

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Американският петролен институт (API) наскоро издаде актуализиран стандарт, който урежда начина, по който маркетолозите на моторните масла удостоверяват, че маслата за бензинови и дизелови двигатели отговарят на стандартите на API за съответствие.

"Този нов стандарт помага да се гарантира, че потребителите имат спокойствие, че поставят най-висококачествените моторни масла в своите автомобили или камиони", казва Кевин Ферик, директор на продуктовите програми на API.

Осемнадесетото издание на API 1509 описва доброволната система за лицензиране и сертифициране на маслата за двигатели (EOLCS), както и методи за разработване на нови стандарти за производителност на маслото. То също така предоставя на доставчиците описание на маркировките на API и тяхното използване, лицензионни изисквания и след продажбено съответствие и процедури за прилагане, които помагат да се удостовери, че продуктите лицензирани или претендиращи, че отговарят на стандартите на API, действително отговарят на стандартите.

Стандартите на API са разработени в акредитирания процес на Американския институт за национални стандарти в организацията, като гарантират, че стандартите са признати не само за тяхната техническа строгост, но и за акредитацията им от трети страни, което улеснява приемането от държавни, федерални и международни регулатори. Отделът за ГИС на API е отговорен за определяне на стандарти, сертифициране, обучение, събития, публикации и програми за безопасност за промишлени операции.

За повече информация посетете www.api.org.

Търсене в магазина

Количка

Обща сума:   0.00 ЛВ
Към количката

Този уебсайт използва бисквитки  за да подобри услугите ни. Моля, запознайте се с нашата Политика за бисквитките и с Декларацията за поверителност преди да продължите.