Castrol представя нова система за дозиране на моторни масла

Потребителски рейтинг: 4 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна
 

Castrol наскоро въведе нова система за разпределение на маслa, предназначена да подобри ефективността, скоростта и чистотата присмяна на маслото. Ефективнотодозиране на маслото(ePODS) разполага с гравитационно захранван дизайн за максимално използване на маслото, така че сервизите могат да продават всяка последна капка смазка. Системата може също да поддържа множество степени на вискозитет без кръстосано замърсяване, за да позволи по-бързо смяна на маслото.

Напълно интегрираният дизайн включва каничка, посветена на всяка бутилка от вискозитет. Пакетът от 5 галона позволява да се намаливискозитетадо 4 степени. Това позволява гъвкав асортимент на вискозитета и ефективно управление на запасите.

В допълнение, полупрозрачната бутилка с метки за измерване ви позволява да видите точно количеството, предотвратявайки изчерпването на запасите и намалявайки разходите за пренасяне.

„В Castrol ние непрекъснато се стремим да въвеждаме нововъведения извън течностите, за да помогнем на нашите клиентида работят по-добре и да са по-гъвкави, което им позволява да се върнат”, казва Дейвид Буе, президент на BP Lubricants USA. "С пускането на Castrol ePODS ние сме развълнувани да предоставим по-ефективна система за дозиране на моторни масла, дава премиален видза нашите професионални магазини."

Системата ePODS понастоящем е достъпна в САЩ.

 За повече информация, посетете www.castrol.com.

Търсене в магазина

Количка

Обща сума:   0.00 ЛВ
Към количката

Този уебсайт използва бисквитки  за да подобри услугите ни. Моля, запознайте се с нашата Политика за бисквитките и с Декларацията за поверителност преди да продължите.