ADDINOL Lube Oil GmbH разработва и произвежда високомощни смазочни материали от ново поколение. Към тях се отнасят масла и смазки, отговарящи на най-високите изисквания на автомобилостроителите, както и сензационни разработки в областта на смазочните материали с промишлено предназначение, като например, трансмисионните масла ADDINOL Eco Gear, произведени по технологията Surftec®.

Brugarolas SA е производител на специални смазочни материали, позволяващи предлагането на най-високо качество за удовлетворяване на нуждите на изключително конкурентния световен пазар. Компанията, която води началото си през 1885, е изградила репутацията си както на качеството на своите продукти, така и на персоналното обслужване на своите клиенти, на гъвкавост, знания и опит.

С помощта на най-съвременните методи, Cyclon изпълнява всички европейски норми и предоставя специално звено за събиране на концентрати и биологична пречиствателна система, даже повече от тези, изисквани по закон, за по-нататъшно намаляване на въздействието от дейността си върху околната среда.

Под търговската марка IP Italiana Petroli се произвеждат пълна гама смазочни продукти за леки, лекотоварни, тежкотоварни автомобил и автобуси както и пълният асортимент смазочни продукти предназначени за употреба в селскостопанска, строителна (земекопна), минна и кариерна техника. IP Italiana Petroli разполага със смазочни продукти необходими за всички основни индустриални приложения.

Exxon Mobil (Ексон мобайл) към 2012 г. е най-голямата корпорация в света по пазарна капитализация ($408,78 милиарда) и по приходи ($44,88 милиарда). Със своите 37 нефтени рафинерии в 21 страни и общ дневен капацитет 3,921 милиона барела суров нефт Exxon Mobil е най-голямата нефтопреработвателна компания в света.

Shell е международна енергийна компания, с опит в проучването, производството, нефтопреработката и търговията с нефт и природен газ, както и производството и търговията на химикали.

Създадена през 1985 г., фирма Антикороза днес притежава богат опит и знания в производствената си област, за да предложи продукти от най-висок клас и качество, съобразени с нуждите ви в следните категории: - антикорозионни средства - смазочно-охлаждащи течности - фосфатиращи състави - обезмасляващи препарати - антифриз - миещи и почистващи препарати

ЛУБРИКА е българска компания с главен административен и производствен център – гр. Русе. От своето създаване през 1996 г. компанията се специализира в производството на моторни, индустриални и специални масла. През изминалите години ЛУБРИКА натрупа опит и техническа експертност в сферата. Това ни превърна в една от водещите български компании в производството на смазочни продукти.Фирмата разполага със значителни производствени мощности и широка търговска мрежа.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Търсене в магазина

Количка

Обща сума:   0.00 ЛВ
Към количката

Този уебсайт използва бисквитки  за да подобри услугите ни. Моля, запознайте се с нашата Политика за бисквитките и с Декларацията за поверителност преди да продължите.