Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна

В предприятията непрекъснато се събират огромно количество отработени нефтопродукти и масла. Глобите за неправилното съхранение и изхвърлянето им в природата са големи и непрекъснато ще нарастват.

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна

Фирма „Белин” ООД е създадена през 2005 година в гр. Габрово. Наследник е на ЕТ „ИНА-Илия Атанасов”, която работи на пазара на гориво-смазочни материали от 1994г. От 2004 година дружеството притежава разрешително за изкупуване на отработени масла. Разполага със склад в централната част на България, което и позволява да предлага гъвкави и навременни услуги за гражданите и бизнеса в цялата страна. От 2015г. фирмата добавя в портфолиото си и продажба на филтри, с което улеснява още повече работата на клиентите си.

И за в бъдеще „Белин” ООД ще се стреми към усъвършенстване и обогатяване на предлаганите услуги, за да оправдае доверието на партньорите си.

Търсене в магазина

Количка

Обща сума:   0.00 ЛВ
Към количката

Този уебсайт използва бисквитки  за да подобри услугите ни. Моля, запознайте се с нашата Политика за бисквитките и с Декларацията за поверителност преди да продължите.